Levinyt!
 

Levikaira Apartmentsin huoneistoissa loma sujuu

10.02.2016

Lappikipinä iski.

Keväällä 1993 oli vehmaalainen maatalousyrittäjä Jyrki Heilä ystävineen Levillä laskettelemassa, kun Lapin kipinä oikein iski.

Levikairaa ulko

Levikairan lomahuoneistoja on sekä kelotaloissa että ydinkeskustan alppitaloissa. Tämä keloparitalo löytyy Martinmukasta.

- Etsimme omaa paikkaa ympäri Lappia, ja sitten löytyi Leviltä sopiva tontti. Risto Similä urakoi ensimmäisen talon vuonna 1995 Eturakkaan, ja alusta lähtien oli selvä, että lomarakennuksesta tehtäisiin myös muille vuokrattava silloin, kun ei itse sinne päästä. Rakentaminen sujui kaikkineen hyvin, ja siitä lähdimme myös laajentamaan. Omaa yritystoimintaa oli jo muutenkin, joten mökkivuokraus tuntui myös luonnikkaalta.

Omistajaperheet ovat edelleen aktiivisesti mukana liiketoiminnassa ja käyvät säännöllisesti kesällä ja syksyllä huoltamassa huoneistoja. Jyrki Heilä hoitaa markkinointiyhtiön toimitusjohtajan tehtäviä oman päätyönsä ohella ja vaimo Tarja puolestaan taloushallinnon ym. päivittäisiä tehtäviä

Levikaira Apartmentsin majoitustiloja on nykyään Eturakassa, Viprakassa, Areenaa vastapäätä Levin Kultarinne alppitalossa, Nuottirakassa ja Martinmutkassa. Huoneistoja on kaikkiaan 28, joissa on yhteensä 244 petipaikkaa. Huoneistoihin sopii majoittumaan 6–10 henkeä. Tilat taipuvat moneen, ja isommatkin ryhmät saadaan sopimaan. Esimerkiksi Martinmutkaan kolmeen keloparitaloon majoittuu jopa 60 henkeä, sijainti on rauhallinen, tilaa on suksille sekä autoille ja keskustaan vain kiven heitto. Kultarinteen alppitalohuoneistoihin sopii niin ikään samaan taloon isompikin ryhmä tarvittaessa.

Kaikkien huoneistojen hintaan kuuluu talvisin myös aina 2 kpl hissilippuja Levin hiihtokeskukseen.

Oma verkkokauppa.

Myynti- ja markkinointikoordinaattorina Levikairassa aloitti Henna Kriikku lokakuussa 2014.

- Olemme saaneet uudet hyvää palautetta saaneet nettisivut, jotka palvelevat asiakkaita suomen lisäksi englanniksi, saksaksi ja venäjäksi. Olemme panostaneet muuhunkin markkinointiin internetissä sekä uusien asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kontaktointiin. Meillä on myös erittäin toimiva oma On line –nettikauppa, josta on asiakkaan on helppo varata majoitus kellonympäri. Lisäksi tarvittaessa hoidamme asiakkaan puolesta monet palveluvaraukset kuten pitopalvelut, ohjelmat ja pöytävaraukset. Kansainvälinen myynti on lähtenyt myös mukavasti liikkeelle ja meidät löytää esimerkiksi booking.comista, sanoo Henna.

Henna Kriikku tuntee Levin alueen ja yrittäjät hyvin edellisen työnsä kautta Levin Matkailussa, joten Levikairan palvelukseen siirtyminen sujui luontevasti. Alueen ja yritysten tunteminen on avainasia vaikkapa ohjelmia ryhmälle räätälöidessä.

Luottohuolitsija on myös respa.

Levi Netti Oy:n yrittäjä Päivi Similä alkoi mökkihuolitsijaksi samana vuonna kuin Suomi siirtyi euroon eli 2002. Siitä lähtien hän on ollut Levikaira Apartmentsin luottohuolitsija, joka tarkistaa mökkien kunnon, hoitaa tarvittavat korjaukset ja kuuntelee asiakkaita.

Levikairaa ylh

Huolitsija Päivi Similä ja myyntitykki Henna Kriikku palaverissa.

Päivi Similä luovuttaa asiakkaalle avaimet ja vastaa siivouksista sekä huolloista. Huoneistoista pidetään jatkuvaa huolta ja siten taataan myös se, että asiakas saa aina laadukkaan ja puhtaan täysin varustellun huoneiston käyttöönsä. Vuosien mittaan monista asiakkaista on tullut tuttuja, sillä kanta-asiakkuus on yleistä. Kun on löytynyt mukava loma-asunto, sinne mielellään palataan.

- Puhelin soi herkästi tulopäivänä ja ensimmäisenä testataan, toimiiko kaukosäädin ja telkkari. Meillä on myös ilmainen langaton verkko kaikissa huoneistoissa, se on tätä päivää, nettiin on aina päästävä. Keittiöissä ovat täydet astiastot ja joulun aikaan varsinkin korostuu isompien astiastojen tarve, silloin kysellään myös tarjoiluvateja, mutta kaikki ne täältä löytyvät.

Päivi Similä ja Henna Kriikku tekevät saumatonta yhteistyötä samoin kuin omistajiin ollaan usein yhteydessä, jotta kaikki pelaa. Viestejä vaihdellaan välillä vuorokauden ajasta riippumatta, asiakkaan parhaaksi

Jaspis Toivonen

www.levikaira.fi

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas