Levinyt!
 

Uudistunut Narran on nyt isompi ja entistä ehompi

19.01.2016

Takana vilkas joulu sekä uusivuosi.

Ravintola Narranin kokonaisvaltainen saneeraus on sisätilojen osalta valmis, ja ravintola avasi ovensa jo jouluna. Uusi ravintola istuu ilmeeltään Levin keskustaan hyvin, sisäpinnat hohtavat uutuuttaan, ja asiakaspaikkojen määräkin on kolminkertaistunut.

Mittavalla investoinnilla uusittu koko talo, ja lopputulos on kauttaaltaan viihtyisä. Ravintolan avarista ikkunoista tulvii sisään luonnonvalo ja aukeaa laaja näköala ympäröivään maisemaan.

Narran

- Asiakkaat löysivät meidät heti avauksen jälkeen, joulun ja uudenvuoden sesongit olivat todella vilkkaita. Tervetuloa kaikille tutustumaan entistä parempaan Narraniin ja nauttimaan sen kokonaisvaltaisesta palvelupaketista, meillä voi ruokailla, laulaa, tanssia, ja viettää iltaa sekä after skitä joko aurinkoisella terassilla tai sisätiloissa, toivottaa Hakan Dincer.

Ruokaa ja musiikkia, after skistä yökerhoon.

Narranin yläkerrassa palvelevan a’la carte -ravintolan Lappi-painotteiselta ruokalistalla on vaihtoehtoja kaikille. Kasvisruokavalio on huomioitu, ja kaloiksi on valittu lohi, rautu sekä siika, poroa on ltarjolla useissa eri muodoissa. Itselleni silmään pisti silti ensimmäisenä Narranvarras, joka koostuu villisiasta, kasviksista ja mausteisesta makkarasta. Perheen pienimmät saavat tilata omat suosikkinsa lastenlistalta.

Narranin karaokebaarista voi aloittaa rinnepäivän jälkeen after skin, sillä ravintolan aurinkoisella puolella sijaitsee ulkoterassi, josta on näkymä eturinteeseen. Baarissa voi nautiskella pizzoja, kebabia ja salaatteja, joita saa halutessaan myös kotiin tai mökille toimitettuina. Suurilta tv-ruuduilta voi seurata ajankohtaisia urheilutapahtumia yksin tai ystävien kanssa.

Alakerran yökerho on avoinna perjantaisin ja lauantaisin klo 22–04, sesonkina vähintään neljänä päivänä viikossa. Musiikista vastaa pääosin DJ, mutta ajoittain on myös live-esiintyjiä sekä bändejä.

Dincerit käyttivät Narranin uudistamisessa kittiläläisiä urakoitsijoita, ja samoin ravintolan henkilökunta koostuu pääosin paikallisista ammattilaisista sekä Dincerien perheestä ja sukulaisista. He arvostavat myös muissa Levin yrityksissä toimivaa tunturihenkilökuntaa ja lupaavat heille etuja yrityksessään.

Timo Koivisto

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas