Levinyt!
 

Jarkko Nieminen mukana Kittilän Davis Cupeissa

19.01.2016

Suomen ja Zimbabwen tennishuiput.

Maaliskuun 4.–6. päivinä kannattaa suunnistaa Kittilän urheiluhallille, sillä luvassa on tenniksen Davis Cupin historian pohjoisin tapahtuma, jossa pääsee vielä katsomaan vastikään ammattilaiskentät jättäneen Jarkko Niemisen otteita. Suomi kohtaa Kittilässä Euroopan/Afrikan -lohkon 2. ryhmässä Zimbabwen.

 Nieminen Jarkko

- Halusimme järjestää vähän erilaisen tennistapahtuman ja esitellä zimbabwelaisille samalla kaunista Lapin talvea. Kittilän kunta lähti heti aktiivisesti ideaamme mukaan samoin kuin Levin alueen yrittäjät. Haluankin jo tässä vaiheessa kiittää heitä lämpimästä vastaanotosta, sanoo Suomen Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

Kittilän kunnanjohtaja Kyösti Törnberg sanoo tapahtuman olevan tärkeä Pohjois-Suomen tennisväen voimannäyte, jossa Kittilän lisäksi ovat mukana Rovaniemen, Kemin ja Oulun tennisseurat. Suomen joukkue julkistetaan 10 päivää ennen h-hetkeä, mutta Jarkko Nieminen on jo varmistanut mukanaolonsa. Hän on pitänyt kuntoa yllä luistelemalla, pelaamalla salibandya ja harjoittelemalla kuntosalilla, tennismaila on saanut viime aikoina levätä rauhassa.

Nopeasti pelivireeseen.

- Olen aina edustanut mielelläni Suomea Davis Cupeissa, ja etenkin kotiotteluissa on omanlaistaan taikaa. Odotan innolla Levin matkaa, sillä suomalainen luonto ja erityisesti Lappi ovat lähellä sydäntäni. Onkin kiinnostavaa päästä pelaamaan tennistä tunturien keskellä, Nieminen sanoo.

- Pääsen aika nopeasti pelivireeseen. Varsinaisia otteluita en pelaa ennen Davis Cupia, mutta treenimatseja kylläkin. On todella mukava päästä jälleen Suomen joukkueen kanssa kentälle.

Kittilän urheilukentällä pelattavien otteluiden lipunmyynti alkaa helmikuun alussa, tilaa katsomossa on 500–600 hengelle. Viimeksi Suomi ja Zimbabwe kohtasivat Davis Cupissa vuonna 1996, jolloin Zimbabwe vei kotonaan voiton lukemin 4–1. Nyt on mahdollisuus kannustaa Suomi voittoon hieman arktisemmassa ympäristössä.

Lähde: tennis.fi

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas