Levinyt!
 

Levi Wellness Center hikoiluttaa, huoltaa ja hoitaa

19.01.2016

Levi on vetovoimainen treenilomakohde.

Torikujalla sijaitseva hyvinvointikeskus Levi Wellness Center juhli avajaisiaan 4.–9.1. Hullu Poron Relax Center ja Levi Wellness Club tarjoavat saman katon alla kattavasti hyvää oloa eri muodoissa yhdellä ovenavauksella. Avajaisviikolla treenit ja hoidot olivat tutustumishintaan, ja yhteistyökumppaneiden kanssa toteutetut teemapäivät tarjosivat ohjelmaa koko perheelle.

Leena Helinin elokuinen yhteydenotto Päivikki Palosaareen vei toimijat saman katon alle ja täydentämään toistensa palveluja. Uudet tilat ovat innostaneet salille uusia kasvoja, erityisesti miehiä on tullut selkeästi lisää.

- Tiimissämme on neljä personal traineria & liikunnanohjaajaa, lisäksi meillä työskentelee puolenkymmentä tuntiohjaajaa tai vastaanottotyöntekijää. Uusi sali on moderni, siinä on panostettu erityisesti toiminnalliseen harjoitteluun ja sen välineistöön. Tunnelmallisessa ryhmäliikuntatilassa liikutaan yhdessä miltei joka päivä, jokaiselle löytyy sieltä mieleinen tunti. Henkilökunnalla taas on paljon tietoa, intoa ja intohimoa liikuntaa kohtaan, sanoo Levi Wellness Clubin yrittäjä Leena Helin.

- Levin kasvanut vetovoima treenilomakohteena vaikuttaa jo ihmisten valintoihin matkoja varattaessa, tänne tullaan treenaamaan ja liikkumaan. Järjestämme 2–3 treenibootcampia vuodessa, ja niiden suosio on kovassa kasvussa. Lisäksi suunnittelemme tilauksesta ryhmille harjoitusleirejä, yksittäinen matkailija taas voi käyttää vaikkapa loma-PT:n palveluja. Myös ensi kesän Arctic Challengeen on ilmoittautunut jo nyt noin 300 osallistujaa, ja vielä on puoli vuotta aikaa ilmoittautua. Kiitokset myös kaikille ahkerille vapaaehtoisille, jotka ovat mukana tapahtumajärjestelyissämme.

Relax Center hoitaa äijätkin ehommaksi.

Hullu Poron Relax Centerin hoitovalikoima tarjoaa paljon vaihtoehtoja rentoutumiseen erilaisissa hieronnoissa ja vartalo-, kasvo-, käsi- tai jalkahoidoissa joko yksin tai ystävän kanssa. Wellness Centerin myötä on painotettu hierontoja Levin Torin toimipisteessä tukemaan palauttavia hoitoja.

Parturi-kampaamossa saa hiukset uuteen kuosiin, ja käsihoidon kruunuksi voi hankkia väriä elämään uusilla geelirakennekynsillä. Meikkaukset illan rientoihin treenien jälkeen tai ripsien ja kulmien värjäykset sekä ripsien pidennykset saa samasta paikasta. Parturit muotoilevat miesten hiuksien lisäksi parran ja tekevät amerikkalaisia parranajoja. Kosmetologit taas tekevät miehen iholle räätälöityjä kasvohoitoja.

- Voimme tarjota yhdessä Levi Wellness Clubin kanssa hyvän paketin saman katon alla esimerkiksi elämäntapansa remonttiin laittaneille. Tänä vuonna olemme nostaneet miesten hoidot entistä näkyvämpään rooliin, joten tervetuloa vain äijät hoitoon, toivottaa Relax Centerin toiminnasta vastaava Riikka Laru.

Vastaanotossa asiakkaita palvelee smoothiebaari, josta saa maukkaan ja terveellisen vitamiinipommin palautumiseen tai välipalaksi. Lappilaisista luonnon raaka-aineista valmistetuista Arctic Warriors -geelishoteista taas voi valita vastustuskykyä, lisäenergiaa tai parempaa palautumista. Myynnissä ovat luonnollisesti myös ihonhoito- ja kampaamotuotteet sekä miehille että naisille.

Timo Koivisto

hulluporo.fi

leviwellnessclub.fi

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas