Levinyt!
 

Polar Star Travel tarjoaa majoitusta, aktiviteetteja ja hyvinvointia

03.12.2015

Levi Check In -tuotemerkki.

- Puhdas ilma, aito kiireettömyys, syvä sisäinen hiljaisuus. Anna luonnon voiman koskettaa sinua, salli yhteytesi Äiti Maan kanssa vahvistua. Hiljaisuudessa kuulet oman sisimpäsi äänen selkeämmin, ja hyvinvointisi lisääntyy merkittävästi. Rentoudu ja lepää, anna itsellesi lupa päästää hetkeksi irti. Näin kuvailee Levin Torikujalla sijaitsevan aktiviteetti- ja hyvinvointikeskuksen, Polar Star Travel & Wellbeingin henkilökunta lappilaista hyvinvointia.

Levi Check In -tuotemerkin alta löytyvät yrityksen monipuoliset majoituspalvelut, joissa on tarjolla vaihtoehtoja lomahuoneistoista kelomökkeihin. Heidi Jokela tuo taloon vankan matkailuosaamisensa, hänen miehensä Juha taas on jokapaikanhöylä, joka singahtaa sinne, missä miehen apua tarvitaan. Heidillä ja Juhalla on vuosien kokemus ryhmämatkailusta ja matkailupakettien sekä lomahuoneistojen välityksestä Levillä.

- Mielenkiinto hyvinvointia ja siihen liittyviä matkailupalveluja kohtaan on kytenyt mielessä jo pitkään, mutta tänä syksynä tuli aika toteuttaa uusi liikeidea, joka keräsi kolmen yrittäjän ammattitaidon saman katon alle ja muodosti uuden, hyvinvointipalveluja, aktiviteetteja sekä majoitusta tarjoavan kokonaisuuden, jossa on lämmin henki, Heidi sanoo.

Energiaa herkiltä voimanaisilta.

Alakerran Polar Star Wellbeing Salon on erikoistunut lappilaisiin hoitoihin. Siellä häärivien Jaana Kallion ja Annika Takalokastarin vahvuus on löytää esiin ihmisen sisällä piilevät energiavarat ja tasapainottaa ne ympäristön kanssa. Hyvinvointia ja rauhaa huokuvat naiset tarjoavat rentoutumista lempeän hieronnan, hemmottelevan kasvohoidon tai hienovaraisten energiahoitojen muodossa. He käyttävät niissä vain huippulaatuisia luonnontuotteita, ja lappilaisen sävyn hoitoihin tuo taustalla soiva Lapin rumpu, jonka värähtely maadoittaa energioita ja tuo luonnollisesti mukanaan myös oman eksoottisen lisänsä.

Talon ohjelmapalvelut painottuvat luontoaktiviteetteihin, ja niissä on huomioitu kiireettömyys, eli luonnonrauhasta ja hiljaisuudesta nauttiminen. Hiljainen aamukävely, Kynttiläretki hämärtyvään metsään, sekä Hiljainen taide- ja luontoelämys Särestöniemeen, tuovat erilaisen näkökulman kaikkien ulottuvilla oleviin kohteisiin. Metsäjoogaan ja -meditaatioon osallistuva pääsee kokemaan Lapin luonnon koko kehollaan ja sielullaan.

Polar Star Travel myy myös Levin alueella toimivien yhteistyökumppanien ohjelmapalveluja erikseen tai yhdisteltynä. Elämyksellisen ratsastusretken jatkoksi voi varata vaikkapa rentouttavan hotjoogan, joka syventää luontoelämyksen vaikutusta.

Polar Star Travelista voi myös ostaa aitoja suomalaisia luonnontuotteita. Davvi Cosmetics sekä Anumati Naturals -luonnonkosmetiikkatuotteet ja Arctic Nutrition -ravintolisät ovat Suomen luonnosta tulevia kauneudenhoito- ja hyvinvointituotteita, jotka antavat myös iholle ja keholle Suomen luonnon puhdasta energiaa yöttömän yön auringosta. Ne ovat kotimainen valinta niin naisen kuin miehenkin hyvinvointiin.

Timo Koivisto

www.polarstartravel.fi

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas