Levinyt!
 

Levi Wellness Center avautuu 21. joulukuuta

03.12.2015

Hullu Poro Relax Center ja Levi Wellness Club avaavat joulun alla yhteisen hyvän olon keskuksen, Levi Wellness Center, joka tarjoaa monipuoliset palvelut sekä aktiiviselle liikkujalle että kattavat hoitolapalvelut hemmottelua kaipaavalle.

Uusi osoite on Hiihtäjänkuja 10, Levi. Sisäänkäynti on Levin torin puolelta ylätasanteelta, Pub Hölmölän kupeesta.

Klubi kiinni 14.–20.12.

Nykyinen Levi Wellness Clubin tila sulkeutuu muuton takia ja 14.–20.12. välinen aika keskitytään muuttoon.

- Lisäämme tauon takia yhden viikon ylimääräistä treeniaikaa kaikille asiakkaillemme, joilla on voimassaoleva Treeni- tai Salikortti. Pyydämme myös asiakkailtamme aktiivisuutta, jotta korvaava treeniaika tulee todella hyödynnettyä. Mutta vaikka viralliset treenit ovat muuton takia tauolla, niin järjestämme yhteiset muuttotreenit erikseen ilmoitettavana ajankohtana viikolla 51. Otetaan ilo irti muutosta, napataan kahvakuulat kainaloon, askelkyykätään pitkin Levin raittia ja nautitaan perillä vähän virvokkeita. Olette kaikki tervetulleita mukaan, askelmerkit kerrotaan paikan päällä, kerrotaan Wellness Clubilta.

21.12. treenit jatkuvat uudessa osoitteessa ja voimassa olevat kuukausikortit toimivat samalla tavoin sekä PT-treenit jatkuvat entiseen malliin. Uusi palveluhinnasto astuu voimaan 21.12.

Viralliset Levi Wellness Centerin avajaiset pidetään ensi vuoden alussa, jolloin juhlitaan koko viikko 4.-10.1.2016.

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas