Levinyt!
 

Leevi riemastuttaa lapsia syyslomilla

10.10.2014

 

Pelejä, leikkejä, leffaa ja keilausta.
Levillä järjestetään viikoilla 41–43 lasten syyslomien aikaan jo neljättä kertaa monipuolista ohjelmaa perheen pienimmille. Leevin Syyslomariemuissa lapset pääsevät pelaamaan, leikkimään, ulkoilemaan, elokuviin sekä keilaamaan yhdessä ohjaajien sekä Leevi-ahman kanssa. Leevin Amazing Racessa kisaillaan erilaisissa rastitehtävissä, ja ovatpa ohjelmassa myös Leevin olympialaiset. Keilausta ja leffaa lukuun ottamatta ohjelmat ovat maksuttomia.
Lapset jaetaan iän mukaan alle ja yli 6-vuotiaiden ryhmiin, ja pienimmät lapset osallistuvat ohjelmiin vanhempiensa seurassa. Ilmoittautumiset tulee tehdä ohjelmaa edeltävänä päivänä klo 16 mennessä joko soittamalla 0600 550 134 tai käymällä Levin Matkailuneuvonnassa. Koska paikkoja on rajoitetusti, kannattaa ilmoittautua ajoissa. Ilmoittautujilta kysytään lapsen nimi ja ikä sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero.
Lapin Urheiluopiston ja Levi-Instituutin oppilaat ovat suunnitelleet Leevin syyslomariemuihin pelejä ja leikkejä. Kun lapset ovat ohjaajien hoivissa, myös vanhemmille tarjoutuu mahdollisuus saada hetki aikaa keskenään.
Olli-Pekka Hietajärvi, Reetta Kangas ja Juho Poikajärvi Lapin Urheiluopistosta sekä Noora Peteri, Juho Päkkilä ja Mikael Neranta Levi-Instituutista toimivat lasten ohjaajina, heillä kaikilla on aikaisempaa kokemusta vastaavissa tehtävissä.
- Mukavaa ohjelmaa riittää varmasti, ja otamme myös lasten toiveet huomioon leikkejä toteuttaessamme. Reipasta mieltä mukaan, sään mukainen varustus päälle ja tervetuloa mukaan, he toivottavat.

 

Syyslomamatkailija tulee yllättäen.
Vaikka syyslomaviikot eivät aiheuta majoitusyrityksille ruuhkapiikkejä, ne poikkeavat tavallisista syysviikoista, sillä normaalisti viikonloppuisin liikkuvia perhematkailijoita tulee myös keskellä viikkoa. Naapurikunnista saatetaan lähteä lomalle viime tingassa, myös sää on merkittävässä osassa syyslomalaisten käyttäytymisessä.
- Syyslomalaiset, kuten muutkin matkailijat viipyvät nykyään keskimäärin kahdesta kolmeen vuorokautta. Koska sää on syksyllä arvaamaton, Leevin syyslomariemujen sisäohjelmat ovat mukava juttu ja takaavat, ettei tekeminen lopu kesken. Hotellissa on tilaa, joten tervetuloa, toivottaa myyntineuvottelija Sanna Lisko Break Sokos Hotel Levistä.
- Kylpylä on syyslomien juttu ja siellä varaudutaankin esimerkiksi ruoan suhteen asiakkaiden tuloon. Ihmiset tulevat lähikunnista kylpylään päiväretkille, ja myös Pohjois-Ruotsista ja -Norjasta tulee jonkin verran matkailijoita 2–5 päivän lomille. Majoituspalveluihin syyslomat eivät silti aiheuta erikoisjärjestelyjä, sanoo markkinointipäällikkö Tarja Syrjänen Kylpylähotelli Levitunturista.
(Timo Koivisto)

 

leevin syysloma

Leevin syyslomariemujen isännät ja emännät, Olli-Pekka Hietajärvi, Mikael Neranta, Noora Peteri, Juho Päkkilä, Reetta Kangas ja Juho Poikajärvi toivottavat lomalaiset tervetulleeksi Leevin riemuihin.

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas