Levinyt!
 

Luksusmatkailija löytää tuotteita myös Leviltä

12.11.2015

Loistavassa seurassa.

- Levin Matkailu Oy on ollut mukana Hankenin vetämässä Creative Luxory Cluster -ohjelmassa ensimmäisenä matkailun alueorganisaationa Suomessa. Varsinainen päähanke on päättynyt, mutta Levillä oma luksusmatkailun kehittäminen jatkuu ensi huhtikuun loppuun saakka, kertoo Maija Palosaari, joka on Levin hankkeen projektipäällikkö.

luksus maija ja bruno

Maija Palosaari, Levin Matkailu Oy, ja Bruno Beaugrand, Lumi Accessories

Levin Matkailu on ollut varsin loistavassa seurassa, sillä muut samassa ohjelmassa olleet yritykset ovat pääkaupungissa jo tunnetut brändit Kovanen, Kämp Group, Lumi, Classic Pizza, XO-veneet, Torbjörn Tillander ja Ajatar. Leviltä mukana olivat Levin Matkailun Oy ja Levin Rallycenter.

Levillä puolestaan luksus- ja premiumtuotteet ja niiden paketointi on kiinnostanut alueorganisaation sisällä jokseenkin kaikkien toimialojen yrityksiä, joten Levin Matkailun siipien alla mukana on kaikkiaan 26 leviläistä yritystä omassa Levi Luxory -hankkeessa.

Aluetason edellä kävijä.

Levin Matkailu on ensimmäisenä Suomessa paneutunut matkailualueena luksusmatkailun tuotteistamiseen. Levi Luxoryn päätösseminaari pidetään 24. marraskuuta, jossa esitellään muun muassa uudet logot. Jatkossa Levin Matkailun johdolla pidetään vielä sparrauksia ja yritysklinikoita.

- Luksusmatkailija ei ole mikään uutuus, aikaisemmin jo on tapaus kerrallaan räätälöity kunkin toiveen mukaiset palvelut ja paketoitu kokonaisuudet. Mutta jatkoon kehitetään yhtenäisiä tuotekokonaisuuksia luksus- ja premiumtason asiakkaille. Haastetta on tavoittaa nämä ihmiset, jotka luksustuotteita haluavat, sillä esimerkiksi Suomessa asuvat monet varakkaat eivät tunne vielä Lappia, vaan he matkustavat Keski-Euroopan alppikohteisiin, kertoo Maija Palosaari.

- Luksusmatkailija on kriittinen saamansa palvelun suhteen, mutta mikään ylipääsemätön asia se ei ole. Meidän on nyt tehtävä alueena todella aktiivista markkinointia, että saadaan tieto itsestämme, luksusmatkailija kuulee nimittäin usein uusista kohteista naapuriltaan.

Hankenin Luxory Cluster -koulutuksen osallistujat tekivät lokakuussa myös matkan Dubaihin, jossa oli loisto tilaisuus nähdä, mitä luksus on. Voi samalla kuvitella, mitä sikäläinen asiakas voi odottaa Suomen matkaltaan. Samalla solmittiin kontakteja ja linkki Levin ja Dubain välille on jo solmittu.

Luksuskauppa Keskuskujalle.

Talven uutuus Levillä on muun muassa laadukkaisiin suomalaisiin designlaukkuihin ja kenkiin sekä tuoksuihin erikoistuneen Lumi Accessories -liikkeen sekä suunnittelija Marita Huurinaisen designia olevien Wave-kenkien sekä Wild-linjan turkisten ja nahkavaatteiden yhteisen liikkeen avaaminen joulukuun alussa Keskuskujalle. Molempien yritysten tuotteiden avainsanoja ovat muodin ohella laatu, suomalaisuus, pohjoinen, design, kestävä kehitys ja eettisyys.

luksus andreas

Andreas Jank, Marita Huurinainen.com

Liike on niin sanottu pop up -kauppa eli se on avoinna joulukuusta huhtikuuhun. Kauppa avautuu Lapin Safareitten naapuriin.

Levin talvikauden avajaisissa olivat mukana Lumi Accessoriesin omistaja Bruno Beaugrand ja Marita Huurinaisen toimitusjohtaja Andreas Jank. Molemmat herrat ovat muodin asiantuntijoita ja tietävät suomalaisen designin painivan maailmalla kovassa sarjassa. Kansainväliset asiakkaat ovat heille tuttuja ja Lappi kiinnostaa oikeasti uutena myyntipaikkana. Täällä ovat asiakkaat ja heillä kiinnostavat tuotteet. Leviyhteistyö on konkreettinen tulos hankkeesta, sillä myös Lumi oli mukana Hankenin koulutusohjelmassa.

Jaspis Toivonen

lumiaccessories.com

maritahuurinainen.com

levi.fi

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas