Levinyt!
 

Hullu Poron Relax Center ja Levi Wellness Club tekevät yhteisen hyvinvointikeskuksen

29.10.2015

 Salamavauhtia tuumasta toimeen.

Levi Wellness Clubin toimitusjohtaja kertoi Hullun Poron toimitusjohtaja Päivikki Palosaarelle elokuussa, että nykyisissä salitiloissa alkavat seinät tulla vastaan, ja jotain pitäisi sille tehdä. Puuskahdus jalostui liikeideaksi, niinpä jo vuoden vaihteessa avautuu yhteinen hyvinvointikeskus Pub Hölmölän seinän taakse ja Relax Centerin hoitolan naapuriksi. Shopporo pysyy sijoillaan alakerrassa, mutta Relax Centerin puolelle rakennetaan lisää hoitohuoneita, ja myös miesasiakkaat huomioidaan uudistetuissa tiloissa entistä paremmin.

Wellness

Sanna Törmi, Hullu Poro, ja Leena Helin, Wellness Club Levi, yhdistävät voimiaan.

Nyt tulevan tiloissa remontti etenee, mutta valmistuessaan niistä saadaan Wellness Clubille valoisa ”maan pinnalla” oleva kuntosali ja treenitila sekä tilavat pukuhuoneet. Sinne valmistuu myös helposti lähestyttävä vastaanottotila aulaan, josta voi varata niin kuntosalipalveluita kuin kosmetologien ja kampaajienkin aikoja tai tavata loma-PT:n, ja lisävikistystä saa smoothie-baarista, pikkushopistakin löytyy ostettavaa.

 Hyvinvoinnista Se toinen Levi.

Levillä on maine reippaana paikkana, jossa on hyvät iltamenot. Nyt halutaan kertoa, mitä kaikkea muutakin Levi on. Se toinen Levi on yksinkertaisesti kehon ja mielen hyvinvointia. Mietiskely, retriitit, jooga, sauna, revontulet, tähdet, kaamos, vuodenajat, sekä modernit hyvinvointiin, kuntoiluun ja liikuntaan liittyvät pehmeät palvelut antavat täyden paketin toisenlaista Leviä. Fitnessbuumikin on jo personal trainereineen saavuttanut Levin.

- Meillä trainerit lähtevät asiakkaan kanssa sisäliikunnan ohella ulos luontoon, sillä meillä treenataan lappilaisella twistillä. Levi on varsinkin urbaanille ihmiselle oiva paikka, täällä voi harrastaa monenlaista ja silti erämaakin on lähellä. Loma-PT jatkaa lomalla siitä, mihin koti ja arki on jäänyt, sanoo Leena Helin.

Wellness Clubin club managerina on aloitti lokakuun lopulla Emmi Lehtomaa, joka on alun perin Rovaniemeltä kotoisin oleva liikunnan ammattilainen ja bloggaaja.

Hullu Poron toimitusjohtaja Päivikki Palosaari sanoo, että yhteinen tahtotila on kehittää Levistä Pohjolan hyvinvoinnin keidas, joka palvelee asiakkaitaan ympäri vuoden ja kehittää palveluita ja tapahtumia jatkuvasti.

Hullu Poron hyvinvointipalveluista vastaava Sanna Törmi kertoo, että uudessa hyvinvointikeitaassa voi viettää vaikka koko päivän. Treeneistä kosmetologille, virkistystä välillä smoothieista ja palaveriin personal trainerin kanssa. Tai voi vain tulla fiilistelemään ja hakemaan inspiraatiota. Lisäksi aukeaa pieni kauppa.

- Tiloihin on helppo suunnitella monipuolisia tilaisuuksia ryhmille, tehdä monenlaisia yhdistelmäpaketteja ja ohjelmaa riittää. Se on oiva lisä esimerkiksi seminaaripäivän päälle, erilainen iltatilaisuus onnistuu täällä.

Jaspis

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas