Levinyt!
 

Dextra Levillä hymy hohtavaksi

08.10.2015

Kokonaisvaltaista hoitoa myös lomalaiselle.

Dextra Levi palvelee hammashoidossa nyt entistä kattavammin. Hammaslääkäri Terho Lintula ja hammashoitaja Annika Laine ovat tavoitettavissa ympäri vuoden joka toinen viikko maanantaista torstaihin klo 8–17 ja joka toinen viikko tiistai- ja keskiviikkoiltaisin. Tammikuun puolivälissä aloittaa toisena hammaslääkärinä Maria Similä, joten ainakin koko kevätkauden hammaslääkäripalvelut ovat saatavilla joka viikko.

Dextrahammastohtori

- Jos hampaissa on ongelmia, ei ole juurikaan merkitystä, miten niitä on tähän asti hoidettu. Monet harmittelevat, kun hampaita on tullut hoidettua huonosti. Sillä mitä tehdään nyt ja tulevaisuudessa, on suurempi merkitys. Siksi juuri nyt olisikin hyvä aika tulla tarkastuttamaan hampaat ja suun terveys, toteaa Lintula.

- Olin vajaat kaksi vuotta pääkaupunkiseudulla hammaslääkärinä, mutta harrastukset ja luonto toivat takaisin Lappiin, ja palasin viime keväänä kotikonnuilleni Rovaniemelle. Levin Dextrassa työskentelin silloin yhtenä iltana viikossa, mutta se ei riittänyt lähellekään vastaamaan kysyntää, sanoo Lintula.

- Sekä paikalliset että matkailijat käyttävät palvelujamme. Pyrimme palvelemaan särkypotilaita mahdollisimman nopeasti, useimmiten saman päivän aikana. Monesti on laitettu lomalaisen suun terveys kokonaisuudessaan kuntoon, kun asiakas on tullut lohkeaman tai säryn vuoksi meille. On myös asiakkaita, jotka ovat päättäneet hoidattaa jatkossakin suun terveyden meillä lomareissuillaan.

Lomalla aikaa myös hampaille.

Dextra Levillä on lokakuun loppuun asti voimassa hammastarkastustarjous 60 euron omavastuuosuudella, johon sisältyy bitewing-kuvaus. Kelan suorakorvausjärjestelmän mukaan Suomen kansalainen maksaa Dextrassa aina vain hoidon omavastuuosuuden, toki myös ulkomaalaiset saavat apua hammasvaivoihinsa.

Koska kunnallisesta hammashoidosta on ajoittain vaikea saada aikoja, Dextra Levi on hyvä ja nopea vaihtoehto myös paikallisille. Matkailijan ei kannata pilata lomaansa, jos hammasta alkaa särkeä, vaan varata aika hammaslääkäriin. Matkalla sattuneista akuuteista hammaslohkeamista voi saada korvauksen matkavakuutuksesta. Loma on myös oivallinen tilaisuus huoltaa hampaat samalla, kun on aikaa käydä muissakin hoidoissa.

- Olemme saaneet käynnin jälkeen hyvää palautetta asiakkailta, jotka ovat meille tullessaan kertoneet pelkäävänsä hammaslääkäriä. Useasti ne pelot johtuvat huonoista lapsuuden tai aikuisiän hammaslääkärikokemuksista. Otamme pelot huomioon yksilöllisesti asiakkaiden hoidossa, Lintula ja Laine sanovat.

- Hammaslääkäripeloista kannattaakin mainita heti tullessa, sillä silloin osaamme suhtautua tilanteeseen oikein. Monet ovat lähteneet hammasklinikalta hymyssä suin ja kertoneet pelkojen hälvenneen. Eikä meissä sitä paitsi mitään pelättävää olekaan.

Timo Koivisto

 

Dextra Levin hammaslääkärille ajanvaraus

www.dextra.fi tai puhelimella numerosta 050 2940


 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas