Levinyt!
 

Suomen ensimmäinen Stadium Ski avataan Leville

08.10.2015

Kiinnostava kauppapaikka.

Pohjoismaiden suurin urheilukauppaketju Stadium avaa Leville 15. lokakuuta Suomen ensimmäisen Stadium Ski -konseptin urheiluliikkeen. Stadium tarjoaa laajan valikoiman urheiluvälineitä ja -muotia lapsille ja aikuisille, ja sillä on jo liikkeitä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Saksassa.

Stadium Ski on Stadium-konserniin kuuluva yhtiö, joka panostaa talviurheilu-, pyöräily- ja retkeilytuotteiden myyntiin. Leviä ennen kaksi Ski-myymälää on avattu Ruotsin Åressa sekä Sälenissä. Tuotevalikoima painottuu talvisin lasketteluun, lumilautailuun, hiihtoon ja vapaa-aikaan, kesäisin mukaan tulevat pyöräily, juoksu ja retkeily.

- Levi on Suomen johtava ja voimakkaasti kehittyvä hiihtokeskus, jossa kaikki palvelut ovat lähellä, joten kauppapaikkana se on kiinnostava. Siellä on tiivis ja hyvä henki, joka huokuu myös ulospäin. Levin alppikylämäinen keskusta tarjoaa viihtyisän miljöön lisäksi tekemistä silloinkin, kun ulkona tuivertaa tuuli tai paukkuu pakkanen. Tämän päivän lomalainen kaipaa monipuolisia palveluja, sanoo Stadiumin maajohtaja Jaakko Soini.

Omat brändit ja nettikauppa.

Stadiumin valikoima painottuu talviurheiluun, ja myös koko nettikaupan valikoima on tilattavissa liikkeeseen.

Myymälä avataan hyvissä ajoin ennen talvisesonkia, jotta ehditään tutustua toimintaympäristöön sekä ajaa liike henkilökuntineen sisään ennen sesongin rymähtämistä kunnolla käyntiin. Leville tullaan ympärivuotiseksi toimijaksi osaksi Levin yhteisöä ja ollaan aktiivisesti mukana keskuksen elämässä. Myymäläpäällikkönä toimii Janne Hedlund, jolla on vuosien kokemus Levin urheilukaupasta.

- Myymälän oman valikoiman lisäksi Stadium Ski yhdistää nettikaupan ja asiakaspalvelun, on mahdollista tilata liikkeeseen tuotteet Stadiumin nettikaupan laajasta valikoimasta ja saada ostaessaan myyjän asiantuntemus käyttöön. Myynnissä olevista suksimalleista on liikkeessä testiparit, joita asiakas voi kokeilla ennen ostopäätöstä. Suurien talviurheilubrändien lisäksi meillä on myös omia tuotemerkkejä, joita ei saa muualta, Soini sanoo.

- Paikallisille nettikauppa tuo hyvän lisän laajaan urheiluvälinevalikoimaan, myös urheiluseurojen kanssa tehtävä yhteistyö on mukana Stadium Ski Levin toiminnassa. Suksihuoltoa ja vuokraamoa emme ainakaan toistaiseksi aloita, vaan teemme sen, missä olemme hyviä, eli myymme toimivia tuotteita ja autamme asiakkaita valitsemaan itselleen sopivat varusteet parhaan kykymme mukaan.

Timo Koivisto

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas