Levinyt!
 

Katriina Moksi uskoo yhteistyöhön ja palveluun Levin avainsanoina

17.09.2015

Levin Matkailu luotettavissa käsissä.
Levin Matkailu Oy:n vt toimitusjohtajan virkaa hoitaa 15.8. alkaen Katriina Kati Moksi, joka on Levillä tuttu omalta edelliseltä kaudeltaan samassa virassa vuosina 2003–2004. Perhe vei silloin etelään, ja siellä se jälleen odottaa rouvan paluuta.

Kati Moksi
- Tämä uusi työ tuli vähän vauhdikkaasti minulle hoidettavaksi, mutta hoidan näitä tehtäviä tämän siirtymäajan Maria Virolaisen päätettyä työsuhteensa. Toimitusjohtajan paikka julistetaan hakuun sunnuntaina 20.9. ja siitä prosessi etenee omaa vauhtiaan. Kuitenkaan ei tällainen yritys voi pysähtyä henkilömuutoksien takia ja olen ohjaksissa tämän siirtymäajan, sanoo Kati.
Kati Moksille Levi on tuttua, sillä ensimmäisen kerran Kati, vielä tyttönimellä Mäkelä, aloitti työt Levin Matkailussa vuonna 1996. Maailma on muuttunut ja alueelle on tullut uusia yrityksiä paljon lisää. Kaikkia ei enää Matkailun johtajakaan ehdi käydä henkilökohtaisesti tervehtimässä. Mutta Kati toivoo mahdollisimman monen ottavan rohkeasti yhteyttä ja tulemaan esittäytymään ennen kaikkea monissa syksyn koulutuksissa ja palavereissa.
- Kymmenen vuotta olen ollut välillä poissa, mutta edelleen uskon Levillä yhteistyön voimaan niin alueen sisällä kuin sitten naapurienkin kanssa. Nyt on työn alla uusi Levi4-hanke ja sen strategiat, uusi pyöräreitti on saatu avattua Leviltä Ylläkselle, ja koko Kalottialuetta koskeva Visit Arctic Europe -hanke tuo tehokkuutta matkailumarkkinointiin Norjan ja Ruotsin kanssa.

Palvelu ja laatu.
Levin Matkailu Oy on alueen yhteismarkkinointiyritys, jonka Keskusvaraamon välityksessä on noin 800 mökkiä, lisäksi majoitusmyynnissä ovat hotellihuoneet. Levin Matkailussa myydään myös ohjelmapalvelutuotteita, joiden kaupankäynnissä varsinkin korostuu tiskillä suoraan asiakkaan kanssa tehtävä palvelutyö. Kaikki myynti ei suinkaan tapahdu verkossa. Ja on monia eri tilanteita, jolloin kumpaakin työkalua tarvitaan. Suoraa asiakaspalvelua on kiitelty ja se korostuu erityisesti ulkomaalaisten kanssa.
- Olemme sikäli erikoinen keskus, että moni muu alue on luopunut omasta keskusvaraamosta, mutta meillä on katsottu se kuitenkin tärkeäksi. Keskusvaraamon tuotot tuloutetaan suoraan alueen markkinointiin. Levin Matkailu Oy:n liikevaihto on n 12 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 20.
Keskusvaraamon mökkikapasiteetti on myös valvottua. Laatu on Levillä tärkeä ja niinpä esimerkiksi Keskusvaraamosta vuokrattavat mökit tarkistetaan vuosittain ja luokitellaan varustuksen ja kunnon mukaan. Se tuo lisäarvoa niin ostajalle kuin isännällekin.

Mukavasti menee.
Kati Moksi kertoo innostuneena menneen sadekesän majoitusmyyntilukuja, sillä ne ovat nousseet 10 prosenttia viime vuodesta on sitten talouslamaa tai ei.
Kittilän kunnasta on kerrottu, että rakennuslupia on tälle vuodelle myönnetty jo 229 kertoen rakentamisen jälleen piristyneen. Ylä-Levin kaava-alueella on 150 000 kerrosalaneliötä, Levin Tunturinlaita ja Rakkavaara kehittyvät.
Levi Ski Resortin viimeisin hanke, Levi South Point, palvelukeskus ja tuolihissi, on nyt valmis ja viimeistelty. Uusi tuolihissi otettiin riemulla vastaan ja hissinousujen määrä kasvoi viime talvena siellä 52 prosenttia tavoittaen myös uusia asiakasryhmiä.
Talven uudesta lentoyhteydestä München–Kittilä on lupa odottaa piristystä myös Leville. Lufthansa lentää Kittilään kerran viikossa joulukuusta maaliskuuhun.
Kansainvälisiä asiakkaita houkutellaan myös yhä ahkerammin. Parhaillaan on menossa luksusmatkailuhanke, jonka merkeissä ollaan markkinoimassa muun muassa Arabiemiraateissa. Ja juuri matkusti myös Intiaan Levin Matkailun myyntitykki.
Jaspis Toivonen

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas