Levinyt!
 

Uuden ajan K-market Levinportti aukeaa marraskuussa

17.09.2015

Ihan uusi konsepti.
Muoniolainen kauppiaspariskunta Minna Back-Tolonen ja Ismo Tolonen tarttuivat rohkeasti tilaisuuteen ja avaavat Levin Bensiksen ja ST1-aseman kanssa saman katon alle täysin uudenlaisen K-market Levinportin. Uusi kauppa on avoinna marraskuun alusta lähtien, ja avajaisia juhlitaan LeviDays-viikonloppuna.

Kakuppiaat uudet
Pariskunta ei ole kauppiaina aloittelijoita, sillä Muonion K-markettia on isännöity jo 9 vuotta ja 2 vuotta sitten saatiin valmiiksi laajennus. Rovaniemeläissyntyinen Minna oli vasta 22-vuotias ryhtyessään Muoniossa kauppiaaksi, ja kuluneiden vuosien kuluessa on saanut kehittyä omalla alallaan. Aviomies Ismo on alun perin rakennusalan miehiä, mutta Minnan rinnalla hänellekin kauppiasyrittäjyys sopii. Perheen oma koti on Oloksella, ja siellä se pysyykin. Perheeseen kuuluu 11-vuotias Ukko-poika sekä samassa taloudessa asuva Minnan lukiota käyvä pikkusisko Iita.
- Kyllä sitä kauan mietittiin, kun Mika Latva ja Päivikki Palosaari ottivat yhteyttä ja esittivät tätä meille ensi kertaa. Sesonkimaisuus on toki tuttua, mutta vähän hirvittää samalla, sillä tämähän on ihan erilaista seutua. Mutta sijainti on todella hyvä ja uusi K-marketkonsepti on täysin uutta. Levin liike on koko Lapin ensimmäinen tällä tyylillä rakentuva kauppa, kertoo Minna.
- Tämä on meille mahtava mahdollisuus, normaalistihan uusi kauppa edellyttää jopa perheen muuttoa uudelle paikkakunnalle. Nyt voimme tehdä tarvittaessa osin myös etänä molempien liikkeiden sähköisiä asiointeja. Asumme sopivan matkan päässä, joten ehdimme olla Levilläkin paikan päällä. Työvoiman rekrytointi on jo alkanut ja iloksi on voitu huomata, että varsin ammattitaitoista työvoimaa on tarjolla.

Ei mikään Aabecee.
K-market Levinportti erottuu tavanomaisesta täysin uudistuneella ulkoisella ilmeellään, joka näkyy liikkeen sisustuksessa ja markkinoinnissa. Täysin uutena palveluna tulee verkkokauppa, jossa asiakas voi halutessaan tilata tavarat etukäteen ja noutaa Leville tullessaan täysinäisen kauppakassin mökilleen.
- Verkkokaupasta on näpsä myös tarkistella valikoimaamme, onko sitä lempimozzarellaa meillä tai pitääkö sitä erikseen tilata. Ja vaikka kauppa toimiikin bensa-aseman yhteydessä, uusi kauppa on oikea itsenäinen täyden palvelun kauppa. Normaaleilla aukioloilla lähdetään liikkeelle, mutta tilannetta toki seurataan, jos aukioloaikoja on tarve muuttaa.
- Toivomme asiakkailta rohkeutta esittää omia toiveita, sillä he voivat nyt vaikuttaa todella paljon liikkeen valikoimiin. Laaja vihannesvalikoima, hedelmät, tuore liikkeessä paistettu leipä, modernilla otteella teemme asiakkaiden näköistä tunturikauppaa. Ja uuteen kauppaan astutaankin sitten suoraan pihalta.
Levinportin liiketilaa on 500 neliötä, joka täyttyy vinhaa vauhtia tuotteista ja liiketilan vanha ilme muuttuu uudeksi. Elintarvikkeiden lisäksi valikoimiin tulee jonkin verran käyttötavaraa.
Levinportissa palvelevat tulevalla talvella kaupan ohella ST1, Hullun Poron ravintola Bensis, Immelkartanon Pro Shop, Parturi-kampaamo Levin Taika sekä Lapin Safarit.
Jaspis Toivonen

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas