Levinyt!
 

FIS mukana viemässä Levin kisoja yhdessä eteenpäin

17.09.2015

Kansainvälisen hiihtoliitto FIS:n vierailu liittyen Levin maailmancupin kisajärjestelyihin sujui suunnitelmien mukaan. Perjantaina 11.9. kisarinteen eli Levi Blackin tapahtumapaikkoja oli tarkastamassa FIS:n miesten alppihiihdon maailmancupin kilpailukoordinaattori Emmanuel Couder.
- Tänään olemme kisaorganisaation kanssa omalta osaltamme käynnistäneet toimenpiteet kohti tulevia kisoja. Olemme käyneet läpi tapahtumapaikat; lähdön, rinteen ja maalialueen. Tavoitteenamme on yhdessä jatkaa ja viedä eteenpäin Levin kisoja, etenkin hyvää ja laadukasta televisiokuvaa.
- Olen kiitollinen Levin kisaorganisaatiolle heidän avoimuudestaan ja valmiudestaan tehdä ja toimia yhdessä niin meidän, paikallisten kuin televisiokuvan teknisen puolen toteuttajien kanssa, lisää Couder.
Toista vuotta kisojen teknisestä toteutuksesta vastaavan Mediatec Broadcastin Esko Mertsalmi näki paljon potentiaalia uusille ideoille.
- Tarkoituksenamme on aina viedä asioita eteenpäin ja kokeilla uusia juttuja. FIS:n positiivinen palaute viime vuodelta kannustaa tekemään hyvällä sykkeellä. Meillä on uusia ideoita siihen, miten viedä ja tehdä Leviä tunnetuksi maailmalla, esimerkiksi ilmakuvan avulla. Aina on tietysti muistettava sääolosuhteet, minkä vuoksi peukut kannattaa aina pitää pystyssä, kommentoi Mertsalmi.
Tänä talvena itse kisarinteeseen tullaan tekemään myös muutoksia haastavampaan suuntaan.
- Aikaisemmin varsinkin rinteen alkupää on tunnettu tasaisena. Nyt pyrimme muotoilemaan rinnettä koko matkalta; ylhäältä, jyrkältä sekä alhaalta. Muokkauksella haluamme tehdä rinteestä monipuolisemman sekä haastavamman kilpailijoille, sanoi Levin kisojen kilpailujohtaja Petri Tuomikoski.

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas