Levinyt!
 

Motoristien oma Levin Wild Ride 6.–9.8.

06.08.2015

Tapahtuman ytimenä Hullu Poro.
Moottoripyörien kokoontumisajo, Levi Wild Ride, on elokuun toisena viikonloppuna näkyvässä osassa Levi kyläkuvaa. Tapahtumaan odotetaan paria sataa osallistujaa, jotka pyrähtävät Leville krominhohtoisilla menopeleillä.
Tapahtuma alkoi jo torstaina, mutta varsinaiset Wild Ride -päivät ovat perjantai ja lauantai. Wild Riden tapahtumakeskus on Rock Café Wanha Poron ja Hotelli Hullu Poron pihapiiri, josta motoristit lähtevät tunturisuunnistuksen tehtävärasteille perjantaina klo 12.30. Klo 16 Rock Cafe Wanha Hullu Poron edustalla on vuorossa ulkoilmatapahtuma, jossa soi motskarimusa, iltabileissä sisätiloissa 61 Beast jatkaa samalla teemalla ja pihalla herkutellaan grilliruoalla.

wildride
- Sää ei ole tänä kesänä suosinut moottoripyöräilyä, mutta tosi motoristihan ei keliä katso, toivotaan Wild Rideen kuitenkin hyvää säätä. Tervetuloa myös kaikille muille Levillä lomaileville ja paikallisille katselemaan Wild Ridea sekä tutustumaan motoristeihin ja heidän kalustoonsa. He ovat rentoa kansaa, sanoo ralli-isäntä Juha Vähäkangas MC Levistä.

Eturinteellä vesicrossia ja stunt-show.
Lauantaina Hullu Poron pihapiirissä ovat vuorossa sadonkorjuumarkkinat, jossa saa nauttia ruoan lisäksi mukavasta markkinamenosta sadonkorjuuhengessä. Klo 12 eturinteen alla alkaa Wild Ride -yleisötapahtuma, jossa jaetaan palkinnot tunturisuunnistuksesta, hienoimmasta pyörästä ja pisimmästä matkasta Wild Rideen sekä lämmitellään kroppa paraatiajoa varten liikunnallisessa ulkoilmashowssa.
Vesicross-näytös ja stunt -rallishow pitävät huolta siitä, että vauhtiakin riittää. Klo 14 motoristit kokoontuvat paraatiajoon eturinteen alle ja illalla nautitaan yhdessä päätösillallinen Hullu Poron Kammi-ravintolassa, minkä jälkeen jatketaan iltabileillä Rock Café Wanha Hullu Porossa 61 Beastin tahdissa. Sunnuntaina ennen kotiinlähtöä voi vielä tankata itsensä kotimatkaa varten Ravintola Ämmilän Lappi-pöydässä alkaen klo 11. Ja siitähän ehtii sitten sopivasti kurvaamaan Kaukoseen, jossa Toto4-ravit alkavat klo 12.
- Levi Wild Ride on laadukas ja lämminhenkinen kokoontumisajo, josta ei pyritä tekemään massatapahtumaa. Ohjelmaan on tehty viime vuoden palautteen perusteella pieniä korjauksia ja toivomme, että se palvelee osallistujia nyt entistä paremmin, sanoo Marianne Hietalahti Levi Travelista.
Jos haluat mukaan Wild Ride -tunnelmaan, rallitoimisto palvelee torstaina ja perjantaina Rock Cafe Wanha Hullu Porossa ja lauantaina sekä sunnuntaina Hotelli Hullu Porossa.
Timo Koivisto

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas