Levinyt!
 

Ammattigolfaajat avasivat Levi Golf Weekin kenttäennätyksiä rikkoen

06.08.2015

Laji tutuksi ja useita kilpailuja.
Levi Golf Week tarjosi yleisölle mahdollisuuden tutustua golfin kiemuroihin heinä-elokuun vaihteessa, sillä viikon aikana oli tarjolla eri tilaisuuksia kokeilla lyöntejä sekä tutustua pelaamiseen kentällä ilman green cardia. Viikon aikana järjestettiin useita kilpailuja sekä tekniikkaklinikoita.
Levin golfkentän ensimmäinen ammattilaiskilpailu Mandatum Life P(o)ro Challenge avasi viikon 28. heinäkuuta. Maailman pohjoisimpaan PGA-kilpailuun oli kutsuttu kymmenen suomalaista ammattipelaajaa, jotka kilpailivat 4 000 euron potista. Amatööripelaajat saivat ottaa tuntumaa ammattilaisiin pelaamalla heidän kanssaan Mandatum Life Open ja Peltomäki Golf Open -kilpailuissa.
- Golf on yksi Levin kesän päälajeista, ja Levi Golf Week tekee sitä tunnetuksi. Pelaajia ei ole koskaan liikaa, joten toivottavasti tämä viikko innostaa uusia ihmisiä harrastuksen pariin. Levillä on tarjolla todella edullisia golfpaketteja majoituksella sekä huippuolosuhteet, ja täällä käy paljon matkailevia pelaajia. Ammattilaiskisa tuo Levin kentälle näkyvyyttä golfmedioissa, joita harrastajat seuraavat, sanoo Levi Golf & Country Clubin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

Nelosväylältä eagle ja homma himaan.
PGA-kilpailu pelattiin 36-reikäisenä, ja sen selkeä voittaja oli vasta 21-vuotias lohjalaista St. Laurence Golfia edustava Albert Eckhardt, joka teki molempina päivinä uuden kenttäennätyksen. Toisena kisapäivänä erittäin vaativissa olosuhteissa hän teki uudeksi ennätykseksi 67 lyöntiä eli 6 alle parin. Hänen yhteistuloksensa oli 9 alle parin, kun toiseksi tullut Tuomas Pollari pelasi 4 alle. Kolmanneksi tuli Jani Perttilä kolme lyöntiä Pollarin jäljessä.

GolfEckhardt

Puoli vuotta ammattilaisena golfanneelle Albert Eckhardtille ei löytynyt pitelijää Levin PGA-kisassa, vaan hän otti voiton viiden lyönnin erolla.


- Eilen kenttä oli tosi hyvä ja väylät huippukunnossa, mutta en saanut lyöntiä kulkemaan kunnolla. Tänään olosuhteet taas olivat erittäin haastavat sateen vuoksi ja kenttä todella märkä, mutta sain lyönnin haltuun. Kun tein nelosväylällä eaglen, ajattelin että nyt tulee homma himaan. Sitten pyrin vain kasvattamaan muihin suurempaa kaulaa, sanoi Eckhardt kisan jälkeen.
- Levin kenttä sopii hyvin kilpailujen järjestämiseen. Sen vaikeutta voi tarvittaessa virittää raffin pituutta muuttamalla. Täällä ovat upeat tunturimaisemat, mihin ei etelän kentillä ole tottunut. Eilen niitä sai ihastella, mutta tänään ne olivat sateen ja sumun peitossa. Paras väylä täällä on mielestäni 12 sen pitkän ja haastavan avauksen vuoksi.
Timo Koivisto 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas