Levinyt!
 

Levi Outdoor Fest on ulkoilun ilotulitusta

29.07.2015

Tapahtumapassilla viisi ohjelmapäivää.
Heinä-elokuun vaihde on loistava tilaisuus tutustua Levin monipuolisiin kesäohjelmiin. Levi Outdoor Festin tapahtumapassilla saa kokea keskiviikosta sunnuntaihin 29.7.–2.8. viiden päivän kesäisten ulkoilma-aktiviteettien rautaisannoksen Levin maisemissa. Passi on kuin alueranneke huvipuistoon nimeltä Levi, sillä pääsee aktiviteetteihin ja klinikoihin ilmaiseksi tai erikoishinnoin, saa alennuksia tuotteista ja vuokrauksista sekä pääsee osallistumaan muun muassa Levi Up -ylämäkikilpailuun.

LOF arc ch ylös

Keskiviikkona 29.7. ensimmäinen kova kilpailu eli Arctic Challenge. Radalle starttasi yli 120 2-hengen joukkuetta.


Passi maksaa aikuiselta 50 €, alle 18-vuotiailta 30 €, ja alle 12-vuotiailta 20 €, perhepassi (2 aikuista ja 2 alle 18-vuotiasta) maksaa 120 €. Passin voi ostaa 20.7. alkaen Levin matkailuinfosta, hotelleista ja Activity Parkista sekä festien aikana Zero Pointilla sijaitsevasta LOF-festitoimistosta.
Jokaisena festipäivänä on ilmaisia maistiaisia Levin ohjelmapalveluista: frisbee-, mini- ja myös aivan oikeaa golfia ilman greencardia, matkaratsastusta, tennistä, lentopalloa, uintiopetusta, joogaa, keilausta ja paljon muuta. Klinikoilla voi kehittää tekniikkaa golfissa, uinnissa, ratsastuksessa sekä kuntosalilla.

LOF arctic ch juoksu

Arctic Challenge koostui haasteitsa ja juoksusta/reippaasta eteenpäin liikunnasta. Tässä hilpaistaan ennen viimeistä etappia eli lammen yli uintia.


- Levi Outdoor Fest sopii hyvin koko perheen liikunnalliseksi lomaksi, jossa tapahtumapassilla pääsee kokemaan lähes koko Levin kesätarjonnan. Kilpailuissa voi rynnätä verenmaku suussa tai rauhassa nautiskellen. Täältä voi löytää uuden harrastuksen, joten kannattaa lähteä rohkeasti kokeilemaan uutta Levin kesäiseen luontoon, sanoo Levi Eventsin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

Kilpailuja joka lähtöön.
Outdoor Festien kisatarjonta on myös monipuolista. Keskiviikkona alkaa festien kisarutistus Arctic Challenge -treenihaasteottelussa, torstaina polkaistaan Ylläs-Levi MTB -kilpailussa maastopyörillä Ylläkseltä Leville upouudella maastopyöräreitillä, perjantaina Levi Up -kilpailussa koetellaan maitohapon sietokykyä pyöräilemällä tai juoksemalla Levin eturinne ylös.

LOF arc ch maali

Maalissa!


Lauantaina kipaistaan Levi Trail Run -polkujuoksuun, missä on valittavana joko 12 tai 25,5 km matka sekä hurjastellaan alamäkipyörillä Levi Enduro -pyöräkisassa, minkä jälkeen on vuorossa Battery Bike Park Fest Levi Bike Parkissa. Festien päätöspäivänä kestävyyttä ja taitoja mitataan Extreme Finntriathlon Levi sekä Levi matkaratsastus -kilpailuissa. Levi Golf Week on osa Levi Outdoor Festia ja siellä lyödään festit käyntiin päivä etuajassa Mandatum Life P(o)ro Challengessa, missä voi ihastella ammattigolfaajien taitoja.
Lapsille on omaa ohjelmaa. Kun vanhemmat ottavat osaa kilpailuihin, lapsilla on mielenkiintoista puuhaa, muun muassa oma Arctic Challenge -haasterata, erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja sekä myös koko perheelle suunnattu aarrejahti.
(Timo Koivisto)


Lisätietoa koko tapahtumasta:
www.levioutdoorfest.fi

Käy myös tutkimassa tapahtuman facebook-sivuilla!

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Etusivun näytteet

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2022
Nettitaivas