Levinyt!
 

Levi Golf Week tuo golfin kaikkien ulottuville

02.07.2015

Laji tutuksi ja ammattilaisilta swingin mallia.
Levi Golf Week 28.7.–2.8. on osa Levi Outdoor Festia ja mainio mahdollisuus tutustua ilmaiseksi golfiin, johon saattaa muuten tuntua hankalalta päästä sisälle. Viikko sisältää kilpailuja, tekniikkaklinikoita, väline-esittelyä ja -testausta sekä Levi Outdoor Fest -tapahtumapassilla myös ilmaisia golf-maistiaisia radalla.

Golf
Viikko käynnistyy maailman pohjoisimmalla PGA-golfkilpailulla, Mandatum Life P(o)ro Challengella, jossa 10 Suomen PGA-ammattilaista ottaa 28.7. yhteen Mandatum Life Openissa ja 29.7. Peltomäki Golf Openissa pelaavien amatööripelaajien kanssa. Kaksipäiväisessä kilpailussa tavoitellaan 4 000 euron palkintopottia. Kilpailu on hieno mahdollisuus amatööreille päästä pelaamaan ammattilaisten kanssa.
Mukana ovat muun muassa Jonas Granberg, Toni Karjalainen ja Ari Savolainen. Kilpailuja on mukava seurata golfklubilla tai ravintola Paviljongilla, missä molemmissa on tarjolla mukavien istuinten lisäksi myös virvokkeita. Kentällä asiattomien liikkuminen on tavalliseen tapaan kiellettyä turvallisuussyistä.

”What a wonderful piece of land!”
- Golfkenttä avautui tänä vuonna poikkeuksellisen myöhään johtuen kylmästä ja kosteasta alkukesästä. Talvigreeneille päästiin 5.6. ja 19.6. avattiin ensimmäiset 13 reikää greeneille asti, sanoo Levi Golf & Country Clubin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.
- What a wonderful piece of land, kommentoi englantilainen Martin Ebert, joka on ollut suunnittelemassa suurinta osaa maailman 50 huippukentästä, nähdessään Levin kentän ensimmäistä kertaa. Hän suunnittelee Levin kentälle uuden, entistä lappilaisemman ja luonnonmukaisemman ilmeen.
Levi Outdoor Fest -passilla saa useita mahdollisuuksia testata golfia ja golfvälineitä lyöntirangella sekä myös kentällä ilman green cardia.
Lisätietoa: http://levioutdoorfest.fi/fi/aktiviteetit/levi-golf/
(Timo Koivisto)

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas