Levinyt!
 

Antti ponnisti Tepastosta musiikkiuralle

10.06.2015

Keikkakaveri löytyi kitarakauppaa hieroessa.
Kittiläläinen Antti Alatörmänen on keikkaillut talven aikana Levillä useampaan otteeseen kempeleläisen Mikko Vaittisen kanssa duona nimellä Stage Addicts. Miehet soittavat ja laulavat kitaroineen leppoisasti tunnettujen artistien ja bändien poppia ja rockia, tuttuja biisejä, mutta ei niitä kaikkein tunnetuimpia, jotka soivat kaikkialla.

A_Alatormanen
Miesten musiikkiurat ovat hyvin yhteneväiset. Molemmat ovat aloittaneet musiikin parissa yläasteella ja tehneet bändiensä kanssa myös levytyksiä. He tapasivat toisensa asuessaan Rovaniemellä, kun Mikko oli myymässä kitaraa, josta Antti kiinnostui. Kitarakauppoja ei tullut, mutta tapaamisen tuloksena syntyi myöhemmin Stage Addicts.
- 2 kitaraa ja laulajaa mahtuu pieneenkin esiintymistilaan, joten voimme esiintyä monenlaisissa tiloissa ja tilaisuuksissa. Ihan kaikenlaiset tapahtumat, missä vain tarvitaan musiikkia, käyvät meille. Keikkoja on ollut ihan mukavasti syksystä alkaen, ja myös kesä näyttää jo hyvältä, ravintolakeikkojen lisäksi ohjelmassa on esimerkiksi useita hääkeikkoja, sanoo Alatörmänen.

Muusikon paperit taskuun kevään päätteeksi.
Antti sai ensimmäisen kitaransa 7-luokkalaisena yläasteella, ja pari vuotta myöhemmin rohkeus riitti jo bändikuvioihin. Hän soitti silloin kittiläläisessä Promo-yhtyeessä, joka kävi bändikisoissa ja teki pari täyspitkää albumiakin omakustanteena. Opiskelut erottivat miehet, ja kaikki ovat soitelleet sen jälkeen omilla tahoillaan. Antti päätti, että musiikista voi tulla myös ammatti.
- Bändissä olivat silloin lisäkseni Linnalan veljekset, Moilasen Matti ja Mansikkasalon Jarmo. Minä lähdin opiskelemaan Rovaniemelle rakennustekniikkaa, mutta kiinnostus musiikkiin vei lopulta voiton ja niinpä menin ensin Rovala-Opistoon ja sieltä Oulun Pop & Jazz -konservatorioon. Kouluissa olen saanut treenata ja kehittää omaa musiikkiosaamistani.
- On aika huvittavaa, että minulle on alkanut tulla Leviltä keikkoja vasta Ouluun muuttoni jälkeen, vaikka musisoin jo täällä asuessanikin. Valmistun keväällä konservatoriosta muusikoksi, ja kohta minulta ilmestyy ensimmäinen single, jossa on kaksi omaa sävellystäni, toinen acid jazzia ja toinen poppia, biisit laulan englanniksi.
Stage Addictsin musiikkiin voi tutustua internetissä ja se löytyy myös Facebookista. Antti keikkailee myös trubaduurina, joten hänet voi tilata lavalle myös yksin.
Timo Koivisto

www.stageaddicts.com

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas