Levinyt!
 

Levi 24 polkee iloa keskussairaalan lapsille

10.06.2015

Hyväntekeväisyyttä maastopyöräillen.
Maastopyöräkilpailu Levi 24 ajetaan 12.–13.6 kilpailukeskuksena Zero Point Levin eturinteellä. Ideana on ajaa 24 tuntia, jonka jälkeen lasketaan, kuka tai mikä joukkue ajoi pisimmän kokonaismatkan. Sarjoina ovat naisten ja miesten soolokilpailut, joukkue/2hlö tai 4hlö sekä maksimissaan kahdeksan hengen joukkueilla ajettava hyväntekeväisyyskilpailu.
Hyväntekeväisyyssarjan osallistumismaksuista puolet lahjoitetaan Lapin Keskussairaalan lastenosastolle. Lisäksi osallistujat ovat saaneet hankkia omia yhteistyökumppaneita lahjoittamaan hyväntekeväisyyteen sovitun summan jokaiselta ajetulta kierrokselta.
Kilpailu alkaa joukkueenjohtajien kokouksella perjantaina klo 16.45. Osallistujat kuvataan klo 17.30 alkaen, minkä jälkeen pyörät viritetään lähtökuoppiin ja kisa polkaistaan käyntiin klo 18.

Levi24 vaihto 2014

Starttiin asti ehtii mukaan.
24 tuntia myöhemmin, lauantaina klo 18 alkaen joukkueet saapuvat maaliin vuorokauden verran pyöräilykokemuksia rikkaampina. Cafe Tanja palvelee kilpailijoita ja katsojia kisojen ajan kellon ympäri.
Palkintojen jako sekä hyväntekeväisyyspotin luovutus tapahtuvat heti kilpailun jälkeen maalialueella, ja klo 21 alkaen ovat vuorossa viralliset jälkipyöräilyt ravintola Wanha Hullu Porossa.
- Ilmoittautumisia on tipahdellut edellisten vuosien malliin, mutta paikallisia joukkueita kaipailen vielä lisää. Joten jos inspiraatio iskee, mukaan ehtii vielä kisapäivänäkin. Toivon rentoa mieltä niin yleisölle kuin kilpailijoillekin, jaksamista kisaan sekä hyvää säätä, jotta pääsemme nauttimaan keskiyön auringosta tässä ainutlaatuisessa tapahtumassa, sanoo Levi Eventsin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.
Timo Koivisto


Lisätietoa www.levi24.fi

 

 

 

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas