Levinyt!
 

Pulikumpu nappasi kultaa Jurtan talviolympialaisissa

22.04.2015

Neonvärejä ja Abbaa.
Turistit kaikkoavat kesän tehdessä tuloaan, nyt on työntekijöiden vuoro ottaa ilo irti keväästä ja tunturista. Majatalo Jurtan pihalla riemu ratkesi, jolleivät joltain housutkin, kun toista kertaa järjestettävät Retro-olympialaiset pärähtivät käyntiin huhtikuun kolmannen sunnuntain kunniaksi. Asuvalinnat olivat huikeita ja neonväristen haalareiden vilahtelu ja retromusiikin rytmit ohjasivat osallistujat oikeaan pihaan Rautuskylässä.

JurtanRetrot
Kuvun täytyttyä lounaasta, otettiin suunta kisaradalle. Lajijohtaja Saija Valtanen ja toimitusjohtaja & keittiöpäällikkö Elina Palosaari olivat hioneet kisaohjelman viimeistä piirtoa myöden. Pitkällisen lajikehittelyn tuloksena lajilistalle valikoituivat Lanteet keinuen, Prikankanto, Ihmispyramidi ja finaalimittelö Yhden tähden lento.

Pulikumpu kunniakkaaseen voittoon.
Lanteet keinuen kumottiin Jägermeister-pulloja ja joskus kisailijoitakin ja Prikankannossa testattiin tunturin tositarjoilijat. Ihmispyramidissa todistettiin ennennäkemätöntä akrobatiaa ja Jallu-pullo lenteli finaalissa, johon osallistuttiin liikuttavalla antaumuksellisuudella.
Joukkueista Pulikumpu kamppaili itsensä vuoden 2015 retro-olympialaisten mestaruuteen. Ykkösjoukkue palkittiin neljän hengen majoitusviikonlopulla Majatalo Jurtassa. Loistavana kakkosena palkittiin Läski ja Läjä -joukkue, joka pääsi polttamaan kaloreita Tunturilomien tarjoamalle kelkkasafarille. Kaikkensa antoi myös kolmanneksi sijoittunut Munajärven Pullistus, joka pokkasi kisasta Jallu-pullon.
Ensi vuonna mittelöidään jälleen. Retro-olympialaiset ovat hauskaan yhdessä tekemiseen tähtäävä ulkoilmatapahtuma, jonne ovat tervetulleita kaikki. 2–4 hengen joukkueiden nimelliseen osallistumismaksuun sisältyy ruokailu ja kisan päätteeksi voi rentoutua saunomalla tai jatkaa yhteiskuljetuksella Vinkkariin pitämään retro-muotinäytöstä.
Maria Mäenpää

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Luhtaway Media & Tekniikka Oy 2021
Nettitaivas