Kulttuuri

Syksy tulee ja tuo Hanna Ekolan Leville – Tiedossa lohdullisia ajatuksia syysiltaan

Hanna Ekolaa (vasemmalla) ja Virpi Saloa kuullaan syyskuussa Saariselällä.

Levin Marian Kappelin vakiovieraisiin kuuluva Hanna Ekola tulee taas. Hän konsertoi yhdessä Virpi Salon kanssa maanantaina 9. syyskuuta.

Kaksikon syyskonsertin teemana on Lauluja levoksi ja lohduksi. Muusikoiden tarkoituksena on tarjota syksyiseen iltaan levollisuutta ja lohdullisia ajatuksia.

– Konsertin vahvat ja läsnäolevat tulkinnat elämänmakuisista lauluista kertovat matkanteon iloista ja voiman lähteistä sekä siitä, mistä elämään löytyy turvaa, toivoa ja lohtua, Hanna Ekola kuvailee tiedotteessaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Jo yli 30 vuotta valtakunnallisesti konsertoinut Hanna Ekola on valinnut illan ohjelmistoon lauluja, joiden hän on vuosien varrella nähnyt koskettaneen ja kannatelleen kuulijoita erilaisten elämäntilanteiden keskellä. Tunturikappelikonsertin ohjelmistossa on myös Lapin luonnosta kielikuvia ammentavia lauluja.

Hanna Ekolan kanssa musisoi pianisti-laulaja Virpi Salo. Kaksikko on esiintynyt yhdessä jo vuodesta 1995 lähtien. Saumattomasta yhteistyöstä syntyy kaunis, puhutteleva kokonaisuus ja konsertissa kuullaan myös heidän duettoaan.

Ilmoita asiavirheestä