Pääkirjoitukset

Päätoimittajalta: Syksy on luopumisen ja uuden aikaa

Kun helle hellii, tuntuu lähes käsittämättömältä, että vain kahden kuukauden kuluttua 4. lokakuuta Levillä avataan laskettelu- ja maastohiihtokausi.

Sielläpä ne lumet ovat odotelleet peitteiden alla koko kesän. Jonkin verran sieltä väkisinkin kylmää karkaa, jos siitä on jotain pääteltävissä, että porot ovat hakeneet lumikasojen päältä viilennystä, mutta joka tapauksessa lunta on jälleen jemmassa ennätysmäärä.

Vähän vaikea vielä suhtautua asiaan oikein, kun tuossa juuri uimarannalla jätskillä pyörähdin, ja kesä on muutenkin kuumimmillaan, mutta kohtapa sitä saa jo kaivella sukset esiin seitsemän kuukauden mittaista hiihtokautta varten.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Syksy on usein luopumisen aikaa, ainakin kesästä. Tänä syksynä meillä LeviNYTissä luovutaan jostakin hyvin tärkeästä, kun myyntipäällikkömme Nita muuttaa kotikonnuilleen Pohjanmaalle. Yhtiömme onneksi hän pysyy kuitenkin samassa Hilla Groupin joukkueessa.

Meille täällä paikallisesti menetys on kuitenkin aito ja kova. Hyvää energiaa ympärilleen luovan työtoverin myötä Leviltä lähtee myös hyviä ystäviä, kun hän suuntaa puolisonsa kanssa muuttoautolla kohti tasaisempia lakeuksia.

Emmeköhän me kuitenkin heitä täällä Levilläkin vielä näe, sillä sen verran kovia skinnaajia he ovat, että pelkästään tasaisella hiihtely ei tule heille riittämään. Vähintäänkin innokkaan skinnaajan merkki lienee se, että ainakin Mikko on nähty hiihtämässä ylös Levitunturia ja tulevan hissillä alas.

Ei hyvästejä vaan vain näkemiin, sillä tunturit ja ystävät odottavat teitä aina täällä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Syksy on myös uuden aikaa, sillä myyntipäällikön paikka on edelleen auki. Tervetuloa kuka oletkin!

Ilmoita asiavirheestä