Kulttuuri

Nostalgiaa ja glamouria – Anna-Claudia ja Jouni Somero esiintyvät Marian kappelissa

Jouni ja Anna-Claudia Somero.

Nostalgiaa ja glamouria tihkuva konsertti, jossa kuullaan niin ikivihreitä iskelmiä kuin rakastetuimpia hengellisiä laulujakin.

Sellaista on luvassa Levin Marian kappelissa kahtena tiistaina, 10. ja 17. syyskuuta, kun yleisöä ympäri Suomen Muistojen Bulevardi LIVE®-konserteillaan hurmannut isä-tytär -duo Anna-Claudia ja Jouni Somero esiintyvät tuttuun tapaansa syksyllä Lapin kappeleisssa.

Konserteissa kuullaan tuttuja hittejä, kuten Syksyn sävel, Lapin kesä, Maailma on kaunis, Suojelusenkeli ja Nocturne.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Isä ja tytär konsertoivat ensimmäisen kerran yhdessä syksyllä 2021 ja jo silloin vastaanotto oli innostunut.

Suomen eniten levyttänyt instrumentalisti, pianotaiteilija Jouni Somero on jo sitä ennen soittanut yli 3300 konserttia ympäri maailmaa ja julkaissut 110 albumia.

Konserteissa myös laulavan Jouni Someron samettinen ääni ja mukaansatempaavat juonnot vievät kuulijan koko tunneskaalan läpi.

Anna-Claudia Somero on muusikkoperheen kasvattina elänyt koko elämänsä musiikin, esiintymislavojen ja kiertue-elämän parissa. Hän aloitti musiikinopiskelun ja esiintymisen jo lapsena ja on ottanut oppia isänsä esiintyessä muun muassa useiden maan ykköslaulajien kanssa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Anna-Claudia sai musiikkiopiston päättötodistuksen pääaineenaan huilu, mutta laulaminen on aina ollut eniten lähellä hänen sydäntään. Oman elämän haasteet ja vaikeat kokemukset ovat tuoneet hänen lauluunsa syvyyttä ja hänen synnynnäinen lavakarismansa sekä livetulkintansa keräävät jatkuvasti kiitosta konserteissa ympäri Suomen.

Toukokuussa 2023 julkaistiin esikoisalbumi Muistojen Bulevardi ja kappale Kuningaskobra viihtyi Tätä Suomi Tanssii -listalla huimat 27 viikkoa.

Myös kesäkuussa julkaistu kesäbiisi Näin se kesäloma toimii nousi samantien listalle ja on siellä edelleen.

Anna-Claudia ja Jouni Somero ovat esiintyneet Muistojen Bulevardi LIVE®-teemalla niin saleissa, kirkoissa, kappeleissa kuin yksityistilaisuuksissakin.

Ilmoita asiavirheestä