Paikallisuutiset

Maailmancup-viikonlopun Kipinässä inspiraatiota ja Nightwish-tähti

Floor Jansen tunnetaan etenkin Nighwishista.

Kipinä Event järjestetään tänäkin vuonna Levin maailmancupin kanssa yhtä aikaa. Tänä vuonna tapahtuman pääteemoja ovat inspiraatio, yritysten yhteiskuntavastuu, brändiajattelu sekä johtaminen.

Pääpuhuja on tänäkin vuonna rock-maailmasta. Viime vuonna tehtävän sai Iron Maiden -legenda Bruce Dickinson, tänä vuonna kunnia myönnettiin suomalaisen Nightwish-yhtyeen hollantilaiselle laulajalle Floor Jansenille. Hän puhuu etenkin yhtyeen tarinasta sekä naisena olemisesta miehisellä rock-alalla.

– Toteutamme ensimmäistä kertaa tapahtuman yhteistyöllä kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa. On hienoa, että voimme tuoda bisnestapahtumaamme myös tänä vuonna kansainvälisen rock-tähden, Nightwish-yhtyeen keulahahmon Floor Jansenin. Hän tulee kertomaan omasta- sekä Nightwishin urasta, kertoo tapahtuman toimitusjohtaja Erica Roiko tapahtuman tiedotteessa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Puhumassa on myös ruotsalainen kirjailija David Jp Phillips. Hänet tunnetaan TED-puhujana, ja hän käsittelee esimerkiksi brändäystä, viestintää ja itsensä johtamista.

Ruotsalainen Sabrina Suikki puolestaan puhuu arktisen Euroopan rajat ylittävästä synergiasta ja alueen kansainvälisistä liiketoimintamahdollisuuksista.

Mehiläisen laatuylilääkäri Maiju Welling puolestaan puhuu esimerkiksi yritysten yhteiskuntavastuusta, johtamisesta ja brändiajattelusta.

Nasdaq Helsingin presidentti Henrik Husman ja yksi tapahtumavieraista avaavat tapahtumaperjantaina Suomen pörssin kello 10.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Vielä pidämme salaisuutena kuka nimekkäistä vieraistamme saa kunnian avata sen, Erica Roiko sanoo.

Tapahtumassa voi myös viihdyttää itseään esimerkiksi puunhalauskilpailussa ja pakohuonepelissä.

Tapahtuma kerää varoja hyväntekeväisyyteen UN Womenin kanssa. Tavoitteena on parantaa afgaaninaisten mahdollisuuksia osallistua liike-elämään kotoaan.

Kipinä Event ja World Cup Levi järjestetään Levillä 14.-17. marraskuuta.

Ilmoita asiavirheestä