Levin Louteen ennakkomarkkinointi päättyy pian – toimi nyt, jos haluat uudeksi vuodeksi uuteen kotiin

Asunnon ostaja pääsee valitsemaan kotinsa sisustusmateriaalit sisustusarkkitehdin suunnittelemista kokonaisuuksista. Vasemmalla oleva vaalea Huurre-mallin keittiö sisältyy hintaan, mutta esimerkiksi oikealla olevan Hiili-mallin keittiön lisähinta kolmioon on 3450 euroa. Hintaan sisältyvät teemanmukaiset kodinkoneet, allas ja hana sekä kivikomposiitista valmistettu työtaso ja välitila.

Kittilän Akanrovaan suunnitteilla olevassa 21 rivitaloasunnon RS-kohteessa moderni suunnittelu yhdistyy korkealaatuisiin materiaaleihin ja viihtyisään asumiseen. Sisustussuunnittelijan luomilla sisustusvaihtoehdoilla jokainen voi tehdä kodistaan omannäköisensä kohtuuhintaan.

– Jos haluaa löytää modernia ja viihtyisää vakituista asumista Levin läheltä, joutuu todennäköisesti etsimään aika kauan tai sitten rakentamaan oman talon. Siksi Akanrovaan suunnitteilla olevat asunnot helpottavat Leviä ja koko Kittilää vaivaavaa asuntopulaa, kiinteistönvälittäjä Tanja Sotka toteaa.

Asunto-osakeyhtiö Kittilän Loude on niin sanottu RS-kohde, jossa asuntojen ostajien ja taloyhtiön turvana on asuntokauppalain vaatimat turvajärjestelmät. Käytännössä se tarkoittaa varsin tiukkoja vaatimuksia rakennuttajalle, joka joutuu asettamaan vakuuksia asunnon ostajien hyväksi. Näitä ovat muun muassa rakentamisvaiheen vakuus, rakentamisvaiheen jälkeinen vakuus sekä rakennusvirhevakuus, joka on voimassa pisimpään eli 10 vuotta käyttöönottotarkastuksesta.

Olohuoneen suuret, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tuovat koteihin kaivattua valoa ja korkea huonekorkeus tilan tuntua.

Korkealaatuista suunnittelua ja rakentamista

Levin Louteen rakennuttajana toimii valtakunnallinen SSA Rakennus. Kun sieltä oltiin yhteydessä Tanja Sotkaan suunnitteilla olevan rakennusprojektin tiimoilta, oli hän heti valmis lähtemään mukaan myymään ja markkinoimaan huoneistoja.

– Heti alusta oli selvää, että SSA:n luoma konsepti, jossa asiakas pääsee valitsemaan mieleisensä sisustustyylin valmiiksi kuratoiduista sisustuspaketeista, oli juuri sitä millaisia koteja tänne olin kaivannutkin, Sotka kertoo.

Levin Louteessa esimerkiksi keittiön ja kylpyhuoneen kalusteissa ja varustelussa on useita eri sisustussuunnittelijan luomia vaihtoehtoja. Niiden avulla omasta kodista saa persoonallisen ilman, että hintalappu kohoaa liian korkeaksi.

Tehosteseinässä sormipaneeli on monipuolinen ja tyylikäs materiaali, joka tuo lämpöä ja luonnetta sisustukseen.

Luonnon rauhaa lähellä palveluita

Akanrova sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Levin keskustasta. Tanja Sotkan mukaan vakituiseen asumiseen kaavoitettu alue on sopivan syrjässä tarjotakseen viihtyisää asumista luonnon rauhassa, mutta silti tarpeeksi lähellä palveluita.

– Sirkan koulu on neljän kilometrin päässä, hiihtolatu ja kelkkareitti kulkevat muutaman sadan metrin päässä ja Levin keskustaan pääsee koko matkan pyörätietä pitkin, hän kuvailee.

Maalämmöllä lämpiävässä 21 huoneiston taloyhtiössä on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Mikäli rakennusprojekti päästään käynnistämään suunnitelman mukaan, uudet kodit valmistuvat jo kuluvan vuoden loppuun mennessä. Nopean aikataulun mahdollistaa elementtirakentaminen, jossa vaativimmat rakennuksen osat suunnitellaan ja valmistetaan etukäteen, mikä nopeuttaa rakennusprosessia.

Levillä ollaankin valmiita ”iskemään kuokka maahan”. Oman kodin sisustusvalintoihin ehtii vielä vaikuttamaan, jos tekee varauksen ennen kuin rakentaminen ehtii alkaa, Sotka muistuttaa.

– Olemme valmiit käynnistämään tämän rakennushankkeen nopeasti ottaen huomioon huoneistojen varaustilanteen. Eli jos on yhtään empinyt tämän suhteen, niin nyt on aika toimia, hän painottaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä kiinteistönvälittäjä Tanja Sotkaan, p. 045 274 4184 tai tanja.sotka@bo.fi

Lue lisää: www.ssa.fi/kodit/levin-loude

AS OY KITTILÄN LOUDE

Asuntojen määrä 21 kpl

Tontin tiedot Oma tontti, n. 8000m2

Yleiset tilat Tekninen tila ja taloyhtiön huone

Asemakaava Akanrovan asemakaava-alue

Autopaikat 32 kpl, myydään erikseen

Energialuokka A

Lämmitysmuoto Maalämpö