Paikallisuutiset

Vuoden lappilainen matkailuteko -palkinto Levi Ski Resortille – ”Ympärivuotisuus on meidän lähtökohtamme”

Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari kertoo, että Vuoden lappilainen matkailuteko -palkinto lämmittää mieltä, kun tehty työ huomioidaan näin. Kuva: Janne Pussila

Levi Ski Resort pokkasi kauden avauksen aattona Vuoden lappilainen matkailuteko -palkinnon.

Lapin Matkailuelinkeinon Liiton torstaina myöntämän tunnustuksen perusteluina käytettiin muun muassa ympärivuotisuuden kehittämistä ja sesonkien pidentämistä.

– Tällaisen huomionosoituksen merkitys on suuri, kun se tulee vielä lappilaiselta taholta. Hyvältä tuntuu, kun tehty työ huomioidaan, Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari sanoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Levillä tehty työ esimerkiksi lumensäilönnän ja maailmancupin suhteen näkyy koko alueen elinvoimaisuudessa.

– Kun säilömme lunta ja avaamme rinteet näin ajoissa, niin koko alue lähtee elämään, keväällä viivan alla on enemmän ja sitten ollaan taas valmiita investoimaan, mikä taas ruokkii kaikkia. Käsi kädessä täällä tehdään asioita, Palosaari sanoo.

Palosaari korostaa, että Levillä on tehty pitkään töitä kokonaisuutta ajatellen.

– Hissiyhtiön ajatusmaailma on se, että vaikka me saamme rahan laskettelusta niin siitä huolimatta haluamme tarjota muutakin. Kun kaikki osa-alueet voivat hyvin, niin myös kokonaisuus voi hyvin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Palosaari myöntää, että vielä tällä hetkellä olisi edelleen helpompaa ja taloudellisesti kannattavampaa laittaa kesäksi ovet lukkoon, mutta suunta on aivan toinen.

– Kesäkauden kehittäminen on investointi tulevaan niin meille kuin koko alueelle. Ensi kesänä alkaa jo tulla reittilentoja ulkomailta. Esimerkiksi tunturin maisemointi ja entisöinti jatkuu kesää ajatellen. Ympärivuotisuus on meidän lähtökohtamme.

Ilmoita asiavirheestä